- علی بهشتی

ششمین دوره بین المللی طراحی بازیهای های حرکتی هدفمند و بازیهای ریمتیک کودکان ( بازیهای ریتمیک حرکتی کودکان )
مباحث بسیار کاربردی در این دوره به صورت عملی آموزش داده شده است که میتوان برای مربیان بازی و ورزش ، معلمین موسیقی و کلیه علاقه مندان به بازیهای ریتمیک حرکتی بسیار با اهمیت باشد. در این دوره سعی شده علاوه بر آموزش های عملی در خصوص بازیهای حرکتی ، فعالیت ها و بازیهای ریتمیک هم به مربیان به صورت عملی آموزش داده شود .
درکنار بخش عملی ، بخش های تئوری هم توسط مدرسین با تجربه و اساتید متخصص در بخش ورزش کودکان قرار گرفته است تا در کنار بخش عملی برای مربیان عزیز کاربردی باشد.بخش های تئوری دوره ها برای مربیان نقش مکمل را دارد تا بتوانند علاوه بر فعالیت های عملی ، اطلاعات کامل از کلیه روش های اجرایی فعالیت ها داشته باشند .
در بخش بازیهای ریتیمک ایده ها و فعالیت های به صورت کامل و تخصصی برای مربیان آموزش داده شده است و تمام بازیهای انجام شده به صورت عملی می باشد تا بتوانند در کلاسهای خود اجرا کنند .
مدرسین دوره :
هر کدام از اساتید برجسته در این دوره مباحث بسیار ارزشمندی ارائه میدهند که در بخش سر فصل ها به صورت خلاصه قرار گرفته است.
1-آموزش طراحی بازهای هدفمند ریتمیک حرکتی و بازیهای ریتمیک والد و کودک ( بازیهای ریتمیک )
2- طراحی بازیهای تخصصی فیتنس و آمادگی جسمانی کودکان
3-طراحی بازیهای حسی حرکتی ، حس عمقی ،بازهای برتی جانبی و…
قیمت دوره
هیچ ویژگیای برای این محصول ثبت نشده است.
مدرس دوره

علی بهشتی
مدیر و موسسه آکادمی بازیهای حرکتی خلاق
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.